Háziorvosi űrlap alkalmazás tájékoztató

2020-09-21 adminisztrator

Mint korábban már facebook oldalunkon tájékoztattuk Önöket, a háziorvosi rendelő vezetékes számai, valamint az új mobiltelefonos elérhetőség (06-30-329-3281) mellett a mai naptól egy e-mail-ben visszaküldhető nyomtatvány alkalmazásával is lehetőség nyílik a rendszeres gyógyszerek felíratására, beutalók, táppénzes igazolások kérésére.

Az erre a célra szolgáló nyomtatvány letölthető az Önkormányzat  (www.ullo.hu) valamint a Humán Szolgáltató Központ honlapjáról (www.ullohszk.hu), továbbá a papír alapon beszerezhető a Polgármesteri Hivatal recepcióján és a Humán Szolgáltató Központ munkatársainál.

A kitöltött nyomtatvány megküldhető elektronikusan a rendelo@ullohszk.hu e-mail címre, illetve bedobható az orvosi rendelő bejáratánál kihelyezett postaládába.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beérkezett kérelmekre orvosaink 2 munkanapon belül intézkednek, azonban más módon visszajelzést nem küldenek.

A receptek elektronikus úton a „felhőbe” (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Tér) kerülnek feltöltésre, az igényelt beutalókat és táppénzes lapokat a rendelő telefonközpontjában lehet átvenni, kivéve dr. Molnár Amália betegeit, akik személyesen a doktornőnél vehetik át.

Felhívjuk figyelmüket továbbá arra, hogy a fent leírtak szerint  kizárólag az adatlapban foglalt kérelmek teljesíthetőek, más ügyek intézése ( pl.: előjegyzés, átjelentkezést stb.) ilyen módon nem lehetséges.

Bízunk benne, hogy az új lehetőségek egyszerűsítik a betegek ügyintézését és segítik háziorvosaink munkáját.

Adatvédelmi Tájékoztató

Kérelem adatlap háziorvosok részére