Felmérés a 2022-23. évi óvodai beiratkozáshoz

2022-03-07 adminisztrator

Tisztelt Szülők!

Az óvodai beiratkozás ideje valamennyi üllői tagóvodába 2022. április 27-én és május 02-án /utóbbi pótbeiratkozás napja/ lesz, erről hamarosan megjelenik a hivatalos felhívás.

Fontos! Csak az a gyermek óvodaköteles és csak azt vagyunk kötelesek felvenni óvodáinkba, aki 2022. augusztus 31-ig betöltik a 3. évüket és életvitel szerűen Üllőn élnek/védőnői ellátást is itt kapnak/.

Akik augusztus 31-e után töltik be a 3. évüket, nem kell, hogy beiratkozzanak, semmi teendőjük nincs. Aki évközben betölti a 3. évét és szülei szeretnék óvodába járatni, nekik a szabad férőhelyek függvényében tudunk lehetőséget biztosítani, de erre a jelen számok alapján minimális az esély. Nekik javasoljuk a bölcsődében maradást vagy jelentkezést, mivel mindkét intézményünkben külön „nagycsoportot” biztosítunk a fejlesztésük érdekében. A bölcsődében 8-14 fős, míg az óvodákban 25-29  fős csoportban vannak a gyermekek.

Aki felmentést szeretne kérni az óvoda megkezdése alól, mindenképp tegye meg április 15-ig a Járási Kormányhivatalnál.

A létszámadatok pontosabb ismerete érdekében jelentkezési lapokat juttattunk el az Oktatási Hivatal listáján szereplő 160 üllői óvodás korú gyermek szüleinek postaládájába. Amennyiben Ön ezt nem kapta meg, vagy időközben költözött városunkba, kérjük, töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és március 21-ig juttassa el hozzánk a tájékoztatóban leírt formában.


Köszönjük segítő közreműködésüket.

Szabó Katalin Ildikó
igazgató


Tájékoztató
Előzetes felmérés 2022