Az óvodák és a bölcsőde megváltozott nyári nyitvatartása

2020-06-09 adminisztrator

Kissné Szabó Katalin Polgármester és Földváriné Dr. Kürthy Krisztina Jegyző az Intézményvezetőkkel megtartott egyeztetését követően közreadjuk az üllői városi tagóvodák valamint a bölcsőde 2020. évi nyári nyitvatartásának rendjét, amely az alábbiak szerint alakul:

 • Csicsergő Óvoda: május 25-től rendes nyitvatartás szerint folyamatosan fogadja a gyermekeket.
 • Pitypang Óvoda: május 25-től rendes nyitvatartás szerint folyamatosan fogadja a gyermekeket.
 • Bóbita Óvoda: május 25-29-ig rendes nyitvatartás szerint fogadja a gyermekeket. Június 02-10-ig festés miatt zárva tart! Ez időszak alatt ellátást biztosít a Bóbita óvoda gyermekei részére a Pitypang óvoda.
 • Napraforgó Óvoda: május 25-től rendes nyitvatartás szerint folyamatosan fogadja a gyermekeket. Június 29-július 10-ig karbantartás miatt zárva tart! Ez időszak alatt ellátást biztosít a Napraforgó óvoda gyermekei részére a Bóbita óvoda.
 • Gyöngyvirág Óvoda: május 25-től június 26-ig rendes nyitvatartás szerint folyamatosan fogadja a gyermekeket. Június 29-től július 10-ig zárva tart, ez időszak alatt ellátást biztosít a Gyöngyvirág óvodások részére a Bóbita óvoda. Július 13-tól augusztus 31-ig költözés miatt a gyermekek a Bóbita és a Napraforgó óvodában lesznek elhelyezve, ahol a saját óvónőik fogadják a gyermekeket.
  • Babarózsa Bölcsőde: 2020. május 25-től rendes nyitvatartás szerint folyamatosan működik.
  • Valamennyi intézmény zárva lesz 2020. augusztus 31-én tanévnyitó értekezlet miatt.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendes nyitvatartás azt jelenti, hogy semmilyen igazolás nem szükséges az intézmény igénybevételéhez, viszont nem is kötelező, aki szeretné, otthon tarthatja gyermekét. A csoportlétszámok függvényében igyekszünk stabil környezetet biztosítani, de szükség szerint összevonásokra sok kerülhet. Az intézményi munkálatok ideje alatt a gyermekek máshol lesznek elhelyezve  a lehetőségek függvényében a saját óvónőikkel és dajkáikkal.

A járványhelyzet alakulásától függetlenül is fontos megjegyezni, hogy az intézményeket csak egészséges gyermekek látogathatják!