Jelentkezés a nyári napközibe 2022

2022-02-24 adminisztrator

Tisztelt Szülők!

Jelentkezési határidő: 2022.05.16.

Az előző évekhez hasonlóan 2022 nyarán is szeretnénk az arra jogosultak gyermekei számára biztosítani az ingyenes nyári étkeztetést (kizárólag meleg étel igénybevételére!). Az étkezést 18 éves korig igényelhetik gyermekeiknek.
Az étkezés mellett idén is igénybe vehetik a nyári napközit is, 7-12 éves korig.

A lehetőséget Üllő Város Önkormányzata és a Humán Szolgáltató Központ szervezésében biztosítjuk Önöknek.

A nyári napközi az Üllő, Gyöngyvirág tér 1/a. sz. alatt (A Gyöngyvirág Óvoda régi épületében) fog működni, színes programokkal a gyermekek számára. (kézműveskedés, táncfoglalkozások, foci, filmvetítés, kirándulások…)

A napközit 2022.06.27 - 2022.08.12-ig, 8.00 óra és 16.00 óra között lehet igénybe venni. A napközi házirendjét a jelentkezőknek el kell fogadniuk.  Kérjük, hogy a gyermekek a szervezett programokban vegyenek részt, a kirándulásokra a kért meleg ruhát vagy váltó ruhát mindenképpen hozzák.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a házirend megszegése a napköziből való kizárást vonhatja maga után.
Tájékoztatjuk a szülőket, hogy bár a napközi 7 héten keresztül elérhető, összességében 4 hétnél több időt nem vehetnek igénybe egy gyermek számára.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a zárt térben tartott foglalkozások alkalmával a maszk használata a gyermekek számára is kötelező, amennyiben nem változnak az egészségügyi előírások!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézmény adatszolgáltatási kötelezettsége teljesítéséhez, valamint a gyermekek esetleges egészségügyi ellátásához a kiskorúak adataira szükség van, ezért kérjük, hogy a jelentkezési lapot pontosan töltsék ki.

Az étkezést minden jelentkezőnek biztosítjuk a nyári napközi idejére, valamint csak étkezés igényelhető 2022.06.20.-2022.06.24. és 2022.08.15.-2022.08.19. között.

Amennyiben gyermeke a napközire nem, csak az étkezésre tart igényt, úgy kérjük, hogy az Árpád Fejedelem Általános Iskola (Üllő, Malom u., 1.) konyhájára  minden nap 11 órára érkezzenek meg az ételért.
A kizárólag ebédet igénylő gyermek ételhordót vigyen magával.

A napközit is igénybe vevők számára az ebéden kívül tízórait és uzsonnát is biztosítunk.

Akinek rászorultsági alapon az ingyenes étkeztetés nem jár, annak is van lehetősége a nyári napközi igénybe vételére. Számukra a nyári napközi szintén ingyenes, de az étkezésért előre láthatólag napi 500,- Ft- ot kell fizetniük.

A nyári napközi megszervezése, a biztosított programok és az étkezés miatt pontos létszámadatokat kíván, ezért kérjük, hogy a beiratkozásai lapot 2022. május 16-ig kitöltve adják le a Humán Szolgáltató Központban.
A felvételről minden jelentkezőt írásban értesítünk 2022.05.31-ig.

A nyári napközit a korlátozott férőhelyre való tekintettel rászorultsági sorrendben tudjuk biztosítani, kérjük szíves megértésüket!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag a HSZK-ban leadott jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni! Elküldhetik személyesen, vagy elektronikus úton is a czvikliannamaria@ullohszk.hu e-mail címre. Beiratkozási lap felvehető a Humán Szolgáltató Központban (Üllő, Ócsai út 8. sz.), vagy letölthető a honlapról is.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a gyermek jelzés nélkül két egymás után következő napon nem jelenik meg, az ingyenes étkezést és a nyári napközi lehetőségét másnak, rászorultsági sorrendben biztosítjuk.
Amennyiben a meleg étkezést gyermeke nem veszi igénybe, a nyári étkezés más formában nem biztosítható!

Ingyenes étkezésre az jogosult, aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, kedvezményesen az étkezhet, aki az Önkormányzat Határozata alapján kedvezményre jogosult. Kedvezményesen étkezhetnek az olyan családok gyermekei is, akiknek családjában három, vagy több kiskorú gyermeket nevelnek.

További információ: Czvikli Annamária, tel: 06-30-746-9510Üllő, 2022.02.21.Tisztelettel:Szabó Katalin Ildikó
igazgató


Jelentkezési lap
Házirend