Idén is lesz nyári napközi és szünidei gyermekétkeztetés

2018-03-04 adminisztrator

Tisztelt Szülők!

 

Jelentkezési határidő: 2018.05.11.

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az előző évekhez hasonlóan 2018 nyarán is lehetőségünk van az arra jogosultak gyermekei számára ingyenes nyári étkeztetés biztosítására (kizárólag meleg étel igénybevételére!). Az étkezést 18 éves korig igényelhetik gyermekeiknek.

Az étkezés mellett idén is igénybe vehetik a nyári napközit, 7-12éves korig.

A lehetőséget Üllő Város Önkormányzata, az Árpád Fejedelem Általános Iskola, és a Humán Szolgáltató Központ szervezésében biztosítjuk Önöknek.

 

A nyári napközi az Általános Iskola (Üllő, Malom u. 1. sz. alatt) fog működni, színes programokkal a gyermekek számára. (kézműveskedés, táncfoglalkozások, foci, filmvetítés, kirándulások…)

 

A napközit 2018.06.25 - 2018.08.10-ig,8.00 óra és 16.00 óra között lehet igénybe venni. A napközi házirendjét a jelentkezőknek el kell fogadniuk.  Kérjük, hogy a gyermekek a szervezett programokban vegyenek részt, a kirándulásokra a kért meleg ruhát vagy váltó ruhát mindenképpen hozzák.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a házirend megszegése a napköziből való kizárást vonhatja maga után.

Tájékoztatjuk a szülőket, hogy bár a napközi 7 héten keresztül elérhető, összességében 5 hétnél több időt nem vehetnek igénybe egy gyermek számára. A család által szervezett programokra figyelemmel ezt az öt hetet bontásban is igénybe lehet venni.

 

Az étkezést minden jelentkezőnek biztosítjuk a teljes időszakra.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézmény adatszolgáltatási kötelezettsége teljesítéséhez, valamint a gyermekek esetleges egészségügyi ellátásához a kiskorúak TAJ számára szükség van, ezért kérjük ezt minden esetben a jelentkezési lapon feltüntetni szíveskedjenek.

 

Amennyiben gyermeke a napközire nem, csak az étkezésre tart igényt, úgy a napközisekkel együtt, csoportosan tudja az étkezést igénybe venni, ezért kérjük, hogy a napközi helyszínére érkezzenek meg minden nap 11 órára. A napközit is igénybe vevők számára az ebéden kívül tízórait és uzsonnát is biztosítunk.

 A kizárólag ebédet igénylő gyermek, ha el szeretné vinni az ételt, ételhordót hozzon magával.

 

Akinek rászorultsági alapon az ingyenes étkeztetés nem jár, annak is van lehetősége a nyári napközi igénybe vételére. Számukra a nyári napközi szintén ingyenes, de az étkezésért előre láthatólag napi 420,- Ft- ot kell fizetniük.

 

A nyári napközi megszervezése, a biztosított programok és az étkezés miatt pontos létszámadatokat kíván, ezért kérjük, hogy a beiratkozásai lapot 2018. május 11-ig kitöltve adják le a Humán Szolgáltató Központban.

A felvételről minden jelentkezőt írásban értesítünk 2018.05.26-ig.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag a HSZK-ban leadott jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni! Elküldhetik személyesen, vagy elektronikus úton is a czvikliannamaria@ullohszk.hu e-mail címre. Beiratkozási lap felvehető a Humán Szolgáltató Központban, (Üllő, Ócsai út 8. sz.) vagy letölthető a honlapról is.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a gyermek jelzés nélkül két egymás után következő napon nem jelenik meg, az ingyenes étkezést másnak, rászorultsági sorrendben biztosítjuk.

Amennyiben a meleg étkezést gyermeke nem veszi igénybe, a nyári étkezés más formában nem jár!

 

Ingyenes étkezésre az jogosult, aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül,

kedvezményesen az étkezhet, aki az Önkormányzat Határozata alapján kedvezményre jogosult. Kedvezményesen étkezhetnek az olyan családok gyermekei is, akiknek családjában három, vagy több kiskorú gyermeket nevelnek.

 

További információ:   Czvikli Annamária,                tel: 06-30-746-9510

 

Üllő, 2018-02-05

 

Tisztelettel:

 

Dr. Gazsi Csaba

igazgató